DE VEZEL VAN MPO/MTP-DE OPTISCHE METHODES VAN DE PRODUCTIE STANDAARDpolariteit!

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

FOCC TECHNOLOGY CO,.LIMITED Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit glasvezel patchkabels voor verkoop
Mej. Clare is zeer hardworking, zelfs hebben wij straalvertraging, kunnen wij nog haar bereiken en snel worden terugkoppelen

—— Amir

Het is zeer geduld en het verantwoordelijkheidsbedrijf, mijn ladingseinde in douane, FOCC brengt tijd door en helpt me om lading te behandelen, hartelijk dank

—— Guray

Pasky die hij goed van producten heeft gekend, verstrekt me de zeer goede dienst en snelle levering

—— Reza

Ik ben online Chatten Nu
1
De Loodassemblage van het vezelflard
De Loodassemblage van het vezelflard

De Loodassemblage van het vezelflard

 • lopende band

   

  FOCC TECHNOLOGY CO,.LIMITED

   

  Uw Vertrouwde op Vezeloptische Bron

   

  FOCC is een professionele leverancier voor vezel optische componenten en netwerkapparatuur zoals optische zendontvangers, de koorden van het vezelflard, vezel optische adapters, schakelaars, dempers, vezelmedia convertors, testmateriaal, vezel optische hulpmiddelen en toebehoren.

   

   

  Kwaliteit eerst

   

  Alle producten die wij zijn fabriek nieuw met hoogste kwaliteit hebben verkocht. FOCC heeft ISO9001: de certificaten van 2008, TUV, van Ce, FCC, van UL en RoHS-om de kwaliteit van producten te verzekeren. Ondertussen, hebben de massieve productie en het wetenschappelijke beheer in kostenvermindering aan Fiberise zelf en ook een concurrerende prijs aan zijn klanten geresulteerd.

   

   

  Snelle Levering

   

  Wij gebruiken DHL, Fedex en UPS om al onze pakketten van het pakhuis van FOCC aan belangrijke bestemmingen in Noord-Amerika, Europa, Australië te verschepen, enz.-het Verschepen vergt slechts ongeveer 2 tot 4 dagen. De goederen worden gestuurd van onze pakhuisvoorraad typisch binnen 1 dag na uw ordebetaling.  Orde vandaag en gemakkelijke rust!

   

   

  Garantie

   

  Alle producten die wij gekomen met de garantie van de één jaarvervanging onder normale voorwaarde van gebruik hebben verkocht.  Sommige punten zoals optische zendontvangers en kabels worden zelfs levengarantie zoals die in descriptioin van de producten wordt gespecificeerd. En wij bieden 30 daggeld Achterwaarborg voor al onze producten aan!

 • OEM / ODM

   

  FOCC TECHNOLOGY CO,.LIMITED

   

  Modules van de de Vezel zijn de Optische Zendontvanger van FOCC compatibel voor Grote Merken van CISCO, ZTE, D - Verbinding, 3COM, ect….

 • R & D

   

  FOCC TECHNOLOGY CO,.LIMITED

   

  FOCC-Sterke punten 


  Sinds het begin van ons bestaan, overwegen wij onderzoek en ontwikkelings (R&D) nadruk op Vezel Optisch Gebied, aangezien ons primair doel de aan behoeften en de verwachtingen van klanten rond de bol buigzaam te voldoen is. Dit is ook de reden, waarom ons onderzoek niet door binnenshuis naderbij komt wordt beperkt - en onze onderzoek en techniekberoeps hebben een vruchtbare samenwerking met universiteiten en onderzoekagentschappen in het buitenland ook gevestigd. 

   

   

  Product het Testen 


  De milieukwalificatie en het mechanische testen worden meer en meer belangrijk aangezien de fabrikanten ernaar streven om de betrouwbaarheid van hun producten te verhogen. 
  Wij kunnen u het milieu testen, het mechanische testen en precisiemeting van vezel optische parameters in ons testlaboratorium aanbieden. 

Contactgegevens
FOCC TECHNOLOGY CO,.LIMITED

Contactpersoon: Ms. Clare Wong

Tel.: 86-755-36933697

Fax: 86-755-86583530

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)